Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2020. Január 03. 18:03, péntek | Belföld
Forrás: mti

Vasárnaptól a Duna Televízión lesz a hatos lottó sorsolása is

Vasárnaptól a Duna Televízión lesz a hatos lottó sorsolása is

Szombattól megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a Szerencsejáték Zrt. legnépszerűbb sorsolási műsora, a SzerencseSzombat.

További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.

A Szerencsejáték Zrt. az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, a nemzeti lottótársaság nyolc év után döntött úgy, hogy teljesen megújítja sorsolási műsorait. A változás célja, hogy a 18-39 éves célcsoportot is hatékonyabban elérjék - fűzték hozzá.

Az adások megújulása mellett fontos, hogy a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízióra, így az ötös lottó, a Luxor, a Joker, a Kenó és a Skandináv lottó mellett a második legismertebb magyar lottójáték számhúzása is a közmédiában kísérhető figyelemmel.

A műsor változatlanul vasárnap 16 órai kezdettel, 5 perces időtartamban kerül adásba, a megszokott három házigazda, Marczali László, Virág Anita és Czeisz Juliette vezetésével - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni