Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Február 09. 09:10, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Több mint 200 programmal indul vasárnap a Házasság hete

Több mint 200 programmal indul vasárnap a Házasság hete

Száz településen több mint 200 programmal indul vasárnap a Házasság hete - mondta Herjeczki Kornél, a programsorozat koordinátora az M1 aktuális csatornán pénteken.

A rendezvénysorozathoz határon túlról is bárki csatlakozhat újabb programmal a www.hazassaghete.hu oldalon - fűzte hozzá.

Az emberek döntéseit nagy mértékben meghatározza, hogy milyen emberekkel, milyen életpéldákkal találkoznak, éppen ezért a Házasság hetének célja, hogy minél több helyen az országban életközelbe hozzanak olyan párokat, akik a házasság fontos kérdéseinek megválaszolásában előbbre vannak az átlagnál - fogalmazott Herjeczki Kornél.

A műsorban elhangzott, a már több mint 20 országban jelen lévő kezdeményezés szeretné felhívni a figyelmet a házasság és a család értékeire, valamint célja a segítségnyújtás a párkapcsolati problémákkal küszködőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket