Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Április 17. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Priscilla Presleynek énekel Vastag Csaba

Priscilla Presleynek énekel Vastag Csaba

Elvis Presley és az 1956-os forradalom előtt tiszteleg új dalával Vastag Csaba. A magyar sztár felénekelte Elvis egyik elfeledett dalát, a végeredményt hamarosan Priscilla Presley is hallhatja.

A világsztár soha nem járt Magyarországon, neve mégis összeforr az '56-os forradalommal. 1957-ben az akkor még fiatal tehetség Amerika egyik legnézettebb tévéműsorában kérte a nézőket, hogy adományaikkal segítsék a magyarokat, majd elénekelte a Peace in the Valley (Béke a völgyben) című dalt.

- Elvis hatására megnyíltak az amerikaiak pénztárcái és rengeteg adomány érkezett hazánkba. A Király nem felejtett el bennünket, mi sem feledjük őt - mondta Vastag Csaba.

- Az 1956-os események idején jómagam még nem éltem, de Édesapám elmesélései alapján, nekem is van fogalmam a helyzet kiélezettségéről. Elvis életművével 17 évesen, egy szerelmi csalódást követően találkoztam először. Egy barátomtól kaptam kölcsön ezt a lemez-gyűjteményt, amely nagyon sokat segített ebben a nehéz időszakban - mondta Csaba.

Az énekes Elvis Peace in the Valley című kultikus dalát énekelte fel, azt, amelyikkel oly‘ sokat tett a magyarok ügyéért. - A zenetörténelem egy jelentős pontja ez a dal, amely sok szempontból fontos számomra. Bízom benne, hogy Priscilla is értékeli majd. Bevallom nekem is nagyon bejött gyerekkoromban, amikor láttam a Dallasban - mondta mosolyogva Vastag Csaba.- Remélem örömet szerzünk neki ezzel a kis meglepetéssel, és alig várom, hogy egy igazi Elvis koncertet láthassak - tette hozzá az énekes.

Priscilla Presley júniusban érkezik Budapestre, hogy részt vegyen az Elvis, The wonder of You című koncertshown. A Király hatalmas kivetítőkön énekli majd a slágereit egy teljes szimfonikus zenekar kísérete mellett. A szervezők eljuttatják a dal felvételét Elvis egyetlen feleségének, hogy ő is láthassa, a magyarok nem feledik a Királyt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).