Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2011. Október 15. 07:17, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

Nyugaton jobb ugyanaz a termék

Nyugaton jobb ugyanaz a termék

Bár a csomagolás szerint ugyanarról a termékről van szó, az Ausztriában kapható Hipp bébiételek, Pampers pelenkák, Coccolino öblítők, Persil mosószerek, Rauch gyümölcslevek mégis jobb minőségűek.

Mint amilyeneket a hazai üzletekben vásárolhatunk meg – derül ki a Budapest Fővárosi Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének vizsgálatából.

Mint a Magyar Nemzet birtokába került összefoglalóból kiderül, a magyar piacra szánt, bevizsgált bébiételek összetétele sem felel meg a csomagoláson jelzettnek; több cukrot tartalmaznak, ami akár élettani szempontból is káros lehet a csecsemőknek. Komoly problémák vannak a lengyel gyártású Pampers pelenkákkal is, amelyek húsz százalékkal kevesebb folyadékot képesek felszívni, mint a német termékek. (rá)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 07:59, péntek | Belföld

Tartható a 2,7 százalékos növekedési cél az MBH Bank előrejelzése szerint

Tartható a 2,7 százalékos növekedési cél idén, jövőre a 4 százalékot is meghaladhatja a gazdasági fejlődés üteme - mondták az MBH Bank csütörtöki sajtóeseményének szakértői Budapesten.

2024. Július 05. 07:58, péntek | Belföld

A hétvégén visszatér a kánikula

A hétvégén sok napsütés várható, a csúcshőmérséklet jellemzően 30 Celsius-fok felett alakul - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 05. 07:57, péntek | Belföld

MÁV: 30 százalékkal több baleset történt idén a vasúti átjárókban

Magyarországon az idén eddig 36 baleset történt a vasúti átjárókban, 30 százalékkal több, mint az előző év hasonló időszakában

2024. Július 04. 08:00, csütörtök | Belföld

Nagy Márton: Magyarország különleges szerepet tölt be a Kína és az EU közötti kapcsolatokban

Magyarország a fejlődő távol-keleti kapcsolatainak köszönhetően különleges szerepet tölt be a Kína és az EU közötti kapcsolatokban -