Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Március 09. 14:09, szombat | Belföld
Forrás: mti/fotó: police.hu

Megöltek egy ötéves kislányt Szekszárdon

Megöltek egy ötéves kislányt Szekszárdon

Megöltek egy gyermeket pénteken Szekszárdon, a gyanúsítottat még aznap este elfogták - közölte honlapján a rendőrség.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) tájékoztatója szerint március 8-án este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a gyermek az otthonából eltűnt. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai fél órán belül Szekszárdon, a Patak utca mögötti Séd patak medrében találták meg a gyermek holttestét.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vették.

Az ügyben a TMRFK tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást - közölték.

A sajtóértesülést, miszerint az áldozat egy ötéves kislány, Komlósiné Kiss Anett, a főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek sem megerősíteni sem megcáfolni nem kívánta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket