Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Március 23. 17:28, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Lopott autóval borult árokba a beszívott testvérpár

Lopott autóval borult árokba a beszívott testvérpár

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint csütörtök este Vácon loptak el egy kocsit a benne hagyott indítókulcs segítségével. A férfiakkal szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

A Váci Rendőrkapitányságon indult eljárás egy váci testvérpár ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 24 éves férfi és 20 éves testvére március 21-én kora este egy váci pizzéria előtt nyitott állapotban leállított személygépkocsiba beültek, majd a gyújtáskapcsolóban lévő indítókulcs segítségével az idősebb férfi az autót beindította és azzal elhajtottak.

Ezt követően még aznap este Verőce belterületén a járőr észlelte és megpróbálta megállítani a lopott gépkocsit, azonban annak vezetője a rendőröket látva nagy sebességgel tovább hajtott, majd Letkés területén egy útmenti árokba hajtva felborult. A gépkocsiban utazó két férfit a járőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a Váci Rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorstesztek pozitív értéket jeleztek.

A két férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket