Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. Október 12. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Korda György asszonya a legújabb cuccokkal menőzik

Korda György asszonya a legújabb cuccokkal menőzik

A Korda házaspár sikereinek köszönhetően egy percre sem áll le a fellépésekkel: a rengeteg céges és egyetemi rendezvény már bele se férne egy határidőnaplóba, így Klárika modern módszerrel követi nyomon a teendőket.

- Nekem az életem az iPad és az iPhone, ezek mindig ott vannak az ágyam mellett, ha pedig elmegyek itthonról, akkor a táskámba teszem - kezdte a népszerű énekesnő, aki szerelmes a készülékeibe.

- Imádom, hogy bárhol tudok beszélni a barátaimmal, tökéletesek az információtárolásra is, és könyveket is szoktam olvasni az iPademen. Gyurikámat nem érdeklik ezek a dolgok, de ha valamire mégis kíváncsi, akkor segítséget kér. Például legtöbbször a rólunk szóló újságcikkekre kíváncsi - mesélte az Új Ásznak Klárika, akit mélyen megrendített Steve Jobs, az Apple számítástechnikai cég alapítójának halála.

- Egy zseni volt, borzasztóan sajnálom, hogy elhunyt. Ki tudja, mit tudott volna még kitalálni, ha nem jön közbe ez a betegség - tette hozzá a házaspár hölgy tagja, aki retteg attól, hogy ezeknek a készülékeknek a fejlődésére is hatással lehet a tragédia.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.