Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Július 03. 07:50, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Kisbabát hagytak a felforrósodott autóban Siófokon

Kisbabát hagytak a felforrósodott autóban Siófokon

Átforrósodott autóból mentettek ki egy 9 hónapos kisbabát Siófokon a rendőrök a minap. A szülők véletlenül bezárták az autót.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába július 1-jén 15 órakor külföldi szülőktől érkezett segélyhívás, mert egy siófoki üzletház mélygarázsában véletlenül bezárták az autóba kisgyermeküket. A körzeti megbízottak a helyszínre siettek, ahol kiderült, hogy a járműben maradt az indítókulcs, így azt kívülről nem lehetett kinyitni. Tekintettel a forróságra, a rendőrök betörték a gépkocsi szélvédőjét és kiszabadították a láthatóan megviselt csecsemőt. A szülőket a kisbabával együtt kórházba kísérték, ahol az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy nem esett baja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket