Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Január 06. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Jön a rózsaszín iPhone 5S

Jön a rózsaszín iPhone 5S

Elemzők szerint májusban érkezhet az új modell, az iPod Touch színeiben.

Az új év új pletykákat hoz, ráadásul ezúttal az iPhone 5S-ről. Ezúttal akár rózsaszínben is érkezhet az Apple következő okostelefonja. A Topeka Capital Markets elemzője, Brian White meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a következő iPhone májusban vagy júniusban kerül a piacra, a vásárlók pedig színt és kijelzőméretet is választhatnak majd.

Az iPhone 5S állítólag ugyanolyan színekben lesz elérhető, mint a mostani iPod Touch generáció (köztük rózsaszínben is). A hírek szerint az Apple most először azt is lehetővé teszi, hogy egy modellen belül a kijelző méretét is megválasszuk. Ha így lesz, az vagy egy olcsóbb iPhone-t szül, vagy pedig a Samsung nagyobb telefonjainak állít riválist.

A pletykák beleillenek az Apple stratégiájába és utóbbi lépéseibe: az iPod Touch egy tesztelésre szánt előfutár lehetett, a továbbfejlesztett iPhone pedig szélesebb réteget és piacot fedhetne le. A rózsaszín kiadás pedig újabb indokot adhatna a vásárlásra: a barátnőknek és az anyukáknak.

Címkék: iphone, okostelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket