Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Március 30. 14:53, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Ittasan okozott halálos balesetet egy nő – Vádat emelnek

Ittasan okozott halálos balesetet egy nő – Vádat emelnek

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 39 éves nővel szemben a váci rendőrök.

A nyomozás adatai szerint egy 39 éves nő tavaly február 10-én 17 óra 05 perckor Honda típusú személykocsijával közlekedett a 12-es számú főúton Szob irányából Perőcsény irányába. Amikor a Préskert telephez ért ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött az ott szabályosan közlekedő Forddal. A baleset következtében a Honda sofőrje és egyik utasa nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, míg a másik utasa olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette. A Honda sofőrjével szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az ügyben beszerzett orvosszakértői vélemény alapján a 39 éves nő a baleset idején ittas állapotban vett részt a közúti közlekedésben. A nőt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a perőcsényi nő ellen halált okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a járási ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket