Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Május 12. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Használt zsepiként dobta el új pasiját a pornósztár

Használt zsepiként dobta el új pasiját a pornósztár

Hazánk nemzetközi szinten is ismert egykori pornósztárja, Cicciolina egy politikai vita után dobta ki olasz kedvesét, Lucát. A férfi még észre sem vette, hogy menyasszonyának családi állapota változott a Facebookon.

- A helyzet drámaian indult, de már nincs akkora gond. Keményen összekülönböztünk egy politikai vitában, és ennek hevében szüntettem meg a kapcsolatunkat képletesen. Üzenetnek szántam ezt felé, de szerintem még észre sem vette az egészet. Azóta már megértette, hogy nekem van igazam és nincs köztünk harag, de megvárom, amíg észreveszi, hogy "szingli vagyok". Jó lecke lesz ez neki, hogy velem nem érdemes vitáznia - mesélte az Új Ásznak az Olaszországban élő sztár.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).