Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Március 26. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Három éve nem voltak Beckhamék nyaralni

Három éve nem voltak Beckhamék nyaralni

David és Victoria Beckham három éve nem voltak közösen nyaralni. Nincsenek pénz szűkében, elfoglaltságuk miatt nem jutott rá idő.

A 165 millió angol fontra becsült közös vagyonuk alapján David és Victoria Beckham biztosan megengedhetné magának a nyaralást, de a volt Spice girls szerint három nem volt arra ideje, hogy férjével együtt nyaraljon. Sőt, még shoppingolni is jóval kevesebbszer jut le, mint szeretne.

A 37 éves Victoriát három fia, és néhány hónapos kislánya, Harper alaposan kimeríti. A gyereknevelés nehézségeit hangsúlyozván David pedig arra panaszkodott, hogy évek óta kizárólag gyerekfilmeket néznek.

Sajnálni azonban nem kell őket, mivel azt az egyet nem tisztázta a sztárpár, mit is értenek pontosan nyaralás alatt. A családot ugyanis rendszeresen látják Malibu partjain fürdőzni, sokszor Gordon Ramsay sztárszakáccsal hétvégéznek Észak-Kaliforniában, és George Clooney olasz villájában pihentek egy rövidebb ideig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).