Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. Január 31. 16:07, péntek | Belföld
Forrás: mti

Emelkedik egyes szerencsejátékok ára

Emelkedik egyes szerencsejátékok ára

Emelkedik a Luxor, a Joker, a Kenó és a Puttó játékok ára és az azokon elérhető legnagyobb nyeremény összege - közölte a Szerencsejáték Zrt. pénteken az MTI-vel.

A közleményben azt írták, hogy a Luxor és a Joker részvételi feltételei február 15-én, a Kenóé 16-án, a Puttóé pedig 17-én változik meg.

A Joker és a Puttó ára 250-ről 300, a Kenó 200-ról 250, a Luxor 175-ről 200 forintra emelkedik. A Kenó esetében a legmagasabb elérhető nyeremény összege 1,25 milliárd forintra, a Puttó játéké pedig 15 millió forintra nő - ismertették.

Tudatták, hogy a Joker játékon magasabb fix nyeremények lesznek elérhetők: attól függően, hogy az utolsó két, három, négy vagy öt számjegyet találták el a kisorsolt Joker számból 1500, 15 ezer, 150 ezer, illetve 1,5 millió forintot nyerhetnek.

A részvételi díjak emelésével nagyobb főnyeremények is várják a Joker és a Luxor játékosokat a nyereményalap dinamikusabb növekedése mellett. A Joker esetében a főnyeremény összege továbbra is attól függ, hogy hány játékosnak sikerült mind a hat kisorsolt számot eltalálni - tették hozzá.

A játékok módosított részvételi szabályzatai elérhetők a www.szerencsejatek.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket