Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2022. Augusztus 13. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Bozótvágó késsel támadt ismerősére egy férfi a mozsgói szőlőhegyen

Bozótvágó késsel támadt ismerősére egy férfi a mozsgói szőlőhegyen

Emberölés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy szigetvári férfit, aki kedden, szerelemféltésből, ismerősére támadt a mozsgói szőlőhegyen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

A nyomozás adatai szerint a 35 éves gyanúsított augusztus 9-én este bozótvágó késsel a kezében ment ismerőse lakásához. Miután a a másik férfi ajtót nyitott, rátámadt a vágóeszközzel és közben azzal fenyegette, hogy megöli. A szúrást a sértett a kezével védte ki, emiatt súlyos sérülést szenvedett.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a rendőrök augusztus 11-én, Zalaegerszegen elfogták.

A férfi elmondta, hogy először egy közeli erdőben bujkált, ott rejtette el a bozótvágó kést, valamint a véres ruházatát, amelyet a nyomozók meg is találtak.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki emberölés kísérlete miatt, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását - olvasható a rendőrségi közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket