Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. December 12. 09:57, kedd | Belföld
Forrás: mti

Bedrogozva okoztak halálos balesetet a 20 éves miskolci cserbenhagyók

Bedrogozva okoztak halálos balesetet a 20 éves miskolci cserbenhagyók

Bódult állapotban volt az elsődleges adatok szerint az a sofőr az utasával együtt, aki autójával halálra gázolt egy férfit hétfő este Miskolcon, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott

- közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.

Szabó Csilla hozzátette: a járművet vezető 20 éves miskolci L. Józsefet segítségnyújtás elmulasztása és járművezetés bódult állapotban bűntett, továbbá kábítószer birtoklása vétség, míg utasát, a 19 éves miskolci L. Zsoltot segítségnyújtás elmulasztása és kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kedden őrizetbe vette a gyanúsítottakat és kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat - közölte a sajtóreferens.

Felidézte, a miskolci Szarkahegy utcában egy akkor még ismeretlen típusú személygépkocsi hétfőn kora este elütött egy 55 éves helyi férfit. A sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. Az elgázolt férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei két órán belül azonosították és a városban elfogták a halálos közúti közlekedési balesetet okozó sofőrt és utasát - közölte Szabó Csilla.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket