Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2014. Július 04. 19:28, péntek | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Az új generációt zsűrizte Epres Panni

Az új generációt zsűrizte Epres Panni

Miss Balaton 2014 szépségverseny harmadik válogatója.

Epres Panni szerint a külső adottság nem minden, a sikerhez tájékozottnak és nyitottnak kell lenni. A gyönyörű modell számára ezek voltak a legfontosabb szempontok, amikor a Miss Balaton 2014 harmadik válogatóján a harminckét versenyzőt zsűrizte. A lányok pedig mindent megtettek, hogy a legjobb formájukat hozzák, hiszen a tét nem kisebb, minthogy hogy ki kerül be a döntőbe, a legszebb 16 közé.

Mozgalmas napon van túl a Miss Balaton 2014 harminckét legszebb versenyzője. A megmérettetés harmadik válogatóján a lányoknak először smink nélkül kellett a zsűri elé állniuk, majd az alkalmi szépségszalonban töltött percek után egy fotózáson vettek részt. Ahogy eddig minden alkalommal, most is négy tréner látta el tanácsokkal a lányokat: Polgár Kriszta, Dobó Ági, Kocsis Alexandra és Magony Szilvi ezúttal a különböző vonulási technikákat gyakorolta a versenyzőkkel.

A zsűriben helyet foglaló Iszak Eszti és Epres Panni számára a legizgalmasabb pont az volt, amikor a lányok a magukkal hozott személyes tárgyaikat mutatták be az ítészeknek.

„Nagyon élveztem ezt a feladatot, rengeteg dolgot megtudtunk a versenyzőkről. Bár a tét nagy, és mindannyian láthatóan izgultak, hihetetlen módon megnyíltak előttünk. Legtöbben fényképeket hoztak be a beszélgetésre, amelynek kapcsán családjukról, egy-egy számukra kedves pillanatukról meséltek nekünk. Megható volt hallgatni, és egy kicsit közelebbről megismerni őket – kezdte Epres Panni. „Most is beigazolódott az, hogy a belső értékek nagyon fontosak. A sikerhez azonban elengedhetetlen, hogy közéleti kérdésekben is legyenek tájékozottak a lányok, most pedig ilyen jellegű témákban is volt alkalmunk egy kicsit elmélyülni”– mondta el a gyönyörű modell.

A harmadik válogatón egy meglepetés feladat is várta a szépségeket. Egy rövid, angol nyelvű beszélgetésen is részt kellett venniük.

„Bár megleptük őket ezzel a feladattal, nagyon jól vették a lányok az akadályt. Érdekes, hogy a versenyzők hétről hétre változnak és fejlődnek: látszik, hogy foglalkoznak az alakjukkal és a kamera előtt is egyre ügyesebben és magabiztosabban mozognak” – mondta el a verseny koordinátora, Horváth Éva.

A Miss Balaton 2014 lassan a legizgalmasabb részhez érkezik, ugyanis jövő héten kiderül, kik kerülnek be a legszebb 16 lány közé, kik azok, akik részt vehetnek az augusztus 9-i döntőn, valamint az azt megelőző felkészítő táborban. A látványos show műsorral készülő finálén pedig végre a nagyközönség élőben is megcsodálhatja a szépségeket.

Címkék: Miss Balaton 2014

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.