Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. December 31. 10:36, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség egy 22 éves férfit keres a kőbányai emberölés miatt

A rendőrség egy 22 éves férfit keres a kőbányai emberölés miatt

Egy 22 éves férfit keres a rendőrség a kőbányai emberölés miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu honlapon.

A közleményben azt írták, elfogatóparancsot adtak ki K. D. ellen, aki a gyanú szerint hétfőn a X. kerületi Harmat utcában, egy társasházi lakásban bántalmazott egy nőt. A sérültet a mentők kórházba vitték, de a nő a szakszerű ellátás ellenére meghalt.

A rendőrség közzétette a feltételezett elkövető fényképét, és azt kérték, hogy aki látja a férfit vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket